ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο οδοντιατρείο μας ακολουθούμε πίστα τις αρχές της σύγχρονης οδοντιατρικής που κινείται σαφώς σε μια προληπτική κατεύθυνση. Στον οδοντίατρο πλέον δεν πηγαίνουμε όταν πονάμε έντονα ή είμαστε πρησμένοι και η οδοντιατρική έχει απομακρυνθεί από τη ρήση «πονάει δόντι βγάζει δόντι».

Η προληπτική οδοντιατρική προβλέπει τακτικούς εξαμηνιαίους ελέγχους σε ενήλικες και παιδιά από πολύ μικρή ηλικία (5 ετών περίπου ). Κάθε έξη μήνες καλούμε τους ασθενείς μας να προσέλθουν για εξέταση, έλεγχο και πιθανό καθαρισμό, όταν χρειάζεται, ώστε εάν παρουσιαστεί κάποιο μικρό οδοντοστοματολογικό πρόβλημα να εντοπιστεί εγκαίρως και εύκολα και ανώδυνα να θεραπευτεί. Αποφεύγουμε έτσι μεγαλύτερα οδοντιατρικά προβλήματα που η επίλυση τους είναι πιο δύσκολη δαπανηρή και πιθανά επώδυνη. Ακολουθώντας φυσικά και τις κατάλληλες οδηγίες στοματικής υγιεινής, οι ασθενείς μας μπορούν να διατηρήσουν εύκολα την στοματική τους υγεία, αποφεύγοντας περίπλοκες θεραπείες στο μέλλον. Επίσης αποβάλλουν και το φόβο για τον οδοντίατρο, αφού οι επισκέψεις είναι τακτικές αλλά σύντομες και το κυριότερο ανώδυνες. Ακόμα και τα μικρά παιδιά αντιμετωπίζουν την επίσκεψη και τη φθορίωση ως ένα ακόμα παιχνίδι και όχι ως μια ιατρική θεραπεία που τα γεμίζει φόβο.

Η αισθητική οδοντιατρική μας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ασθενείς μας το χαμόγελο που θα ήθελαν και θα ονειρεύονταν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και βελτιώνοντας τη διάθεσή τους.

Η γνώση και τα εξελιγμένα τεχνολογικά μέσα της σύγχρονης οδοντιατρικής μας επιτρέπουν πέρα από την διατήρηση της στοματικής υγείας να βελτιώσουμε το χαμόγελο των ασθενών μας και να αποκαταστήσουμε ατέλειες που πιθανά παρατηρούνται. Η αισθητική οδοντιατρική μας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους ασθενείς μας το χαμόγελο που θα ήθελαν και θα ονειρεύονταν, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση τους και βελτιώνοντας τη διάθεσή τους.

Για να επιτευχθεί μια άριστη θεραπεία η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να συνδυάζεται με την σύγχρονη επιστημονική γνώση.

Παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές υπηρεσίες διαθέτοντας στο ιατρείο μας τα πιο σύγχρονα οδοντιατρικά μηχανήματα και χρησιμοποιώντας τα ποιο αξιόπιστα οδοντιατρικά εργαλεία και υλικά. Για να επιτευχθεί μια άριστη θεραπεία η σύγχρονη τεχνολογία πρέπει να συνδυάζεται με την σύγχρονη επιστημονική γνώση. Κάθε χρόνο συμμετέχουμε σε ελληνικά και διεθνή συνεδρία ώστε να παρακολουθούμε και να ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην οδοντιατρική. Επίσης σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύουμε άρθρα στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο και να συμβάλλουμε στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τελευταίες εξελίξεις στην οδοντιατρική.

Ακράδαντα πιστεύουμε ότι η στοματική υγεία αποτελεί κοινωνικό αγαθό που πρέπει να είναι προσιτό σε όλους, ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε. Γι αυτό προσπαθούμε, ειλικρινά, η κοστολόγηση όλων των οδοντιατρικών υπηρεσιών να είναι η χαμηλότερη δυνατή, χωρίς βέβαια αυτό να είναι σε βάρος της ποιότητας ή της απολύμανσης και αποστείρωσης. Επίσης παρέχουμε την δυνατότητα, ανεξαρτήτως ποσού, για πληρωμή σε άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα. Προτείνουμε πάντα στους ασθενείς μας όλες τις εναλλακτικές επιλογές που έχουν για την αντιμετώπιση του οδοντιατρικού προβλήματος που τους απασχολεί, ξεκινώντας πάντα από το ποιο απλό και οικονομικό σχέδιο θεραπείας και καταλήγοντας στο πιο περίπλοκο. Σεβόμαστε απόλυτα τις οικονομικές δυνατότητες όλων των ασθενών μας,

Γνωρίζοντας ότι η αναμονή ειδικά στο οδοντιατρείο δεν είναι ευχάριστη, στο ιατρείο μας δεχόμαστε αποκλειστικά με ραντεβού προσπαθώντας να μηδενίσουμε αν είναι δυνατόν τον χρόνο αναμονής.

Comments are closed.

Σεράφη 36

Κ. Πατήσια, Αθήνα

2108321382

6945930966

Ώρες Λειτουργίας

Δευ - Παρ: 9:00-14:00 και 16:00-21:00